رپورتاژ اگهی

عطر حلوا ثروت مرا به تشویش کشید

عطر حلوا ثروت مرا به تشویش کشید

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است که مورد استقبال مردم قرار میگیرد به همین جهت من تصمیم گرفتم با سرمایه گذاری روی این محصول ثروت خود را به بالا ترین نقطه از اوج برسانم.

حلوا

سه دسته اصلىِ مواد اوليه حلوا از تنوع گسترده‌اى برخوردار است: مادّه نشاسته‌اىِ شامل انواع آرد است از جمله آرد گندم، برنج، نخود، كنجد (ارده) يا آرد جوانه گندم و عدس و نخود و باقلا چربى شامل انواع روغن هاى حيوانى و گياهى يا شير و مادّه قندى شامل گَرد قند، شكر، نبات، صمغهاى شيرين، شيره انگور، خرما، عسل و جز آنهاست.غير از اين مواد اصلى در بسيارى از انواع حلوا ها از مواد تكميل‌كننده نيز استفاده مى‌شود، از جمله هويج، كدو، مغز ميوه‌هاى گوناگون چون پسته، فندق، گردو و زردآلو، انواع افزودنيهاى طعم‌دهنده، معطركننده و رنگ‌دهنده مانند زيره، گل بابونه، رازيانه، تخم گشنيز، زنجبيل، دارچين و به‌ ويژه گلاب و زعفران.

حلوا

حلیم بادمجان

حبوباتی که برای طبخ حلیم بادمجان لازم هستند رنگی بسیار سفید و درخشان دارند و به همین دلیل آن ها را با نام لوبیاهای عروس در کل جهان استفاده می کنند، این اجناس درجه یک را با مقدار زیادی آماده نمایید چون باید طعم لوبیا در این غذا غالب باشد و افراد مصرف کننده هم راضی شوند، از طرف دیگر استفاده از گوشت های سفید یا قرمز به دلخواه شما است و اصلا ضرورتی ندارد که آن ها را به کار ببرید. در این شیوه پخت لازم نیست که از کالاهای پروتئینی حیوانی استفاده کنید چون دانه های حبوباتی و سایر مواد ارزش غذایی کافی دارند و احساس گرسنگی را از بین می برند، همچنین برنج چون نشاسته دارد باعث لعاب انداختن غذا می شود که از این رو نیازی به اضافه کردن آرد ندارید، پس دو ماده اصلی یعنی غلات و سپس دانه های برنج را به خوبی بپزید و در داخل آن ها سیر خورد شده هم بریزید.

حلوا

حریره سنجد

در مورد حریره سنجد بنا به هضم سخت و سنگین بودن بهتر است به کودکان زیر یک سال داده نشود ولی در عین حال شما می توانید از آن به میزان کم برای درمان اسهال استفاده کنید.سنجد دانه ای می باشد که طبیعت سرد و خشک دارد از این رو برای خارج کردن رطوبت از بدن بسیار مفید است، تمام قسمتهای این گیاه درمانگر در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه به دلیل داشتن ویتامینها و مواد معدنی، برای کودکان در حال شد ماده غذایی بسیار مفیدی می باشد.ویتامین c موجود در سنجد باعث افزایش ایمنی بدن شده و در درمان انواع آنفولانزا و سرماخوردگی موثر است، علاوه بر این به دلیل وجود کلسیم بالا در این ترکیب، از سنجد برای درمان نرمی استخوان در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان می شود. در درمانی که منتسب به ابو علی سینا می باشد استفاده از سویق سنجد در درمان آرتروز و روماتیسم نیز بسیار موثر می باشد.بهتر است در برنامه غذایی خود این دانه های ارزشمند را بگنجانید و از فواید ارزشمند آن بهره مند شوید. بهترین زمان استفاده از سنجد در میان وعده ها می باشد و می توانید آن را به صورت حریره و با حل شده در شیر استفاده بکنید برای شیرینی بیشتر و خوشمزه شده می توانید کمی عسل کوهی به آن اضافه کنید.

حریره سنجد

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا