- اسامی ۱۴ متاخر و غایب جلسه علنی
- معرفی ۶ بسته تحریمی در کنگره آمریکا برای جلوگیری از توافق با ایران
- شهرخبر – رقیب سوئیفت در تهران رونمایی میشود
- دبیرخانه سازمان ملل صلاحیت بررسی پهپادها در جنگ اوکراین را ندارد
- شهرخبر – خبر خوش خطیر برای استقلالیها
- شهرخبر – ماهیت آخرین هشدار نظامی ما را درک کنید
- لاماری ایما هیبرید رونمایی شد (ویدیو)
- بازار خودرو با این خبر زیر رو میشود
- اندروید ۱۴ برای گوشیهای گلکسی کی از راه میرسد؟
- تیغ «خانهتکانی غیر اصولی» بر منابع آب پایتخت/ مصرف آب روزانه تهران معادل آکواریومی به مساحت پارک ملت
- ببینید | ویدیو قوه قضاییه از ملاقات حضوری جواد روحی با پدر و مادرش
- قالیباف: باید خط قرمز ما منافع مردم باشد/ مجلس خود را موظف به همراهی با دولت می داند
- ستارهای که دور دوستانش را خط کشید/ روایت جالب دوستی که رفاقتش کمرنگ شد
- شواهدی که خبر از تصمیم مهم فدراسیون فوتبال در خصوص نیمکت تیم ملی دارد!
- پنجره نقلوانتقالاتی استقلال و پرسپولیس بسته است
آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان
[ad_1]
به گزارش آنلاین بلاگ
ایسنا/سیستان و بلوچستان عملیات اجرایی طرح ملی نمک زدایی و انتقال آب از دریای عمان به مرکز و شمال سیستان و بلوچستان با حضور سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور آغاز شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح ملی نمک زدایی و انتقال آب از دریای عمان در مجموع با پیشرفت فیزیکی۱۱.۳ درصد و پیش بینی حجم سرمایه گذاری حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان در حال اجراست.
منصور بیجار بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح ملی که از مهر ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد شامل سامانه آبگیر و تأسیسات شیرین سازی و نمک زدایی برای ظرفیت نهایی۲.۴ میلیون متر مکعب در روز آب شیرین، سامانه انتقال آب به طول خط ۷۱۸ کیلومتر در سیستان و بلوچستان برای ظرفیت ٢٨٠ میلیون متر مکعب در سال، اجرای مسیر و تونل برای احداث سه خط لوله برای ظرفیت نهایی انتقال ٨٠٠ میلیون مترمکعب آب در سال و احداث نیروگاه سیکل ترکیبی یکهزار مگاواتی برای تأمین انرژی بوده است.
وی افزود: طبق برنامه زمانبندی کلان طرح، فاز زود هنگام آن که شامل برداشت آب شور و نمک زدایی به حجم ۵۰ هزار متر مکعب در روز است برای تامین آب مورد نیاز ساحل نشینان استان تا نیمه نخست سال ۱۴۰۳ محقق خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هماینک احداث سازه آبگیر گیشاب و تأسیسات نمک زدایی در بخش خشکی که شامل اجرای فونداسیون، آرماتور بندی دیوارهای آبگیر و ساخت آبگذرهای دریایی سامانه آبگیری هست با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد در حال اجراست و خرید اعم ملزومات پروژه از جمله ورق های تولید لوله های خط انتقال آب نیز انجام شده است.
وی تاکید کرد: در فاز اجرای سامانه انتقال آب، عملیات نقشه برداری و تملک اراضی به اتمام رسیده و ۴۸۱ کیلومترخط انتقال آب توسط پیمانکار پروژه در حال اجراست و ۲۲۶ کیلومتر از مسیر نیز در حال حاضر توسط پیمانکار در حال لوله گذاری است و این عملیات اجرایی در ۲ جبهه کاری در اردیبهشت ماه سالجاری آغاز خواهد شد.
بیجار ادامه داد: با توجه به گستردگی این پروژه ملی مشاوران و پیمانکاران متعددی عهده دار عملیات اجرای این طرح هستند که این امر سبب ایجاد اشتغال برای ۴۳۰ نفر به صورت مستقیم و یکهزار و ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم شده است.
وی گفت: اجرای طرح ملی آبرسانی از دریای عمان سبب دستیابی به منابع آبی پایدار و ایجاد تحول اقتصادی در استانهای مسیر خط انتقال در شرق کشور، رشد صنایع معدنی به عنوان جایگزین نفت، اشتغالزایی، ظرفیت سازی و بهرهگیری از ظرفیتهای بومی و تثبیت جمعیت ساکن مناطق شرق کشور، مرتفع کردن نیاز آبی صنایع و معادن، حفظ و توسعه صنایع معدنی فلات مرکزی و استانهای مسیر خط انتقال در شرق کشور بویژه صنایع بزرگ مقیاس، ایجاد فرصت برای تأمین کمبود آب آشامیدنی شهرها و روستاها، توسعه کشاورزی و کشتهای گلخانه ها با هدف حفظ ذخایر آبهای زیرزمینی و ممانعت از حفر چاههای غیرمجاز در جهت احیاء محیط زیست، رشد و توسعه سایر پتروشیمی ها، پالایشگاهه ا و سایر صنایع پایین دستی ، توسعه اقتصادی سواحل مکران و جلوگیری از حاشیه نشینی خواهد شد.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link
- رکورد مصرف بنزین شکسته شد / رقم مصرف بنزین به ۱۳۷ میلیون لیتر رسید
- پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته آینده
- پژو پارس در آستانه ۷۰۰ میلیونی شدن/ جدول قیمت
- آغاز لایروبی تالاب انزلی
- اقتصاددان بین المللی: عملیات نظامی در اوکراین منجر به دلارزدایی شد
- از دوشنبه این خودروی محبوب را با قیمت جدید کارخانه بخرید + شرایط
- شرکت های فناوری برای مدیریت ریسک هوش مصنوعی به صف شدند
- چرا طلافروشها مالیات نمیدهند؟
- عیارسنجی حساب و کتاب طلافروشها
- افت ۶۰ درصدی مصرف سوخت مایع توسط نیروگاهها