- شهرخبر – امضای ۱۳ توافقنامه همکاری میان مغرب و رژیم صهیونیستی
- عربشاهی: نمی دانم چرا گل محمدی از مهاجمانش استفاده نکرد/ عبدی بارها خودش را نشان داده
- آتشسوزی کارخانهای در شهر«حیفا» فلسطین اشغالی
- شهرخبر – رویا نونهالی حجاب از سر برداشت؟ + تصاویر
- فرانسه عامل اصلی اختلاف میان مراکش و الجزایر است
- آغاز تجزیه در شورای مقاومت افغانستان؛ «یونس قانونی» کنارهگیری کرد
- رفراندوم در لوهانسک و دونتسک برای پیوستن به روسیه
- قیمت جدید انواع حبوب در میادین / عدس، لپه، نخود و لوبیا کیلویی چند؟
- سکوت وزارت نفت درباره ۲ ابهام؛ سازوکار نامشخص تعیین نرخ خوراک و ابطال سود پالایشگاه بورسی
- استخدام کارمند اداری و طراح چاپ در چارسو پلاست توس در خراسان رضوی
- ساعت کاری ماه رمضان ۷ تا ۹ شناور شد/ جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
- بانک ملت برترین بانک ایران شد
- شهرخبر – بیانیه نخبگان علیه تفکیک وزارت صمت
- بازار سرمایه، دارای بهترین ظرفیت برای اجرای طرح مولدسازی داراییهای کشور
- شهرخبر – قول علیاف برای نبستن مسیر ایران و ارمنستان
روش دریافت کد رهگیری رایگان برای اجاره مسکن چگونه است؟
[ad_1]
به گزارش آنلاین بلاگ
به گزارش کارآفرین نیوز به نقل از ایسنا، از روز چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲ نسخه آزمایشی سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور راهاندازی شد که در اولین گام امکان ثبت رایگان قراردادهای اجاره و دریافت کد رهگیری توسط مالکان و مستاجران، بدون مراجعه به دفاتر املاک ایجاد شد. تا پیش از این دریافت کد رهگیری در انحصار مشاوران املاک بود. دسترسی هموطنان به این سامانه از طریق سایت amlak.mrud.ir قسمت «سامانه ثبت رایگان اجاره مسکن» امکانپذیر است.
سامانه املاک و مستغلات صرفا برای کسانی قابل استفاده است که قصد ایجاد قرارداد اجاره جدید یا دریافت کد رهگیری دارند. دقت داشته باشید که تنها میتوانید از کد رهگیریهایی که بعد از ثبت قرارداد در همین سامانه ایجاد میشوند استعلام بگیرید. بنابراین کد رهگیری دریافت شده از مشاوران املاک در این سامانه قابل استعلام نیست.
کسانی که قبلا کد رهگیری دریافت کردهاند برای دریافت ودیعه مسکن به «سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن» مراجعه کنند. هموطنان همچنین میتوانند برای تسهیلات ساخت، تسهیلات کمک ودیعه و موارد مشابه، از سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن استفاده نمایند.
برای خود اظهاری اقامتگاه و ملکهای تحت مالکیت خود، میتوانید از سامانه ملی املاک و اسکان کشور استفاده نمایید.
برای استفاده از قابلیتهای این سامانه، ضروری است ابتدا در سامانه ملی املاک و اسکان کشور اطلاعات هویتی، مشخصات املاک تحت مالکیت، محل اسکان و دیگر موارد را تکمیل و ثبت کنید. در صورت تکمیل اطلاعات مورد نیاز در سامانه املاک و اسکان، میتوانید در همین سامانه (سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور) نسبت به ایجاد قرارداد اجاره املاک تحت مالکیت خود اقدام بفرمایید.
در حال حاضر، فقط امکان ایجاد قرارداد اجاره برای املاک دارای سند ۶ دانگ امکان پذیر است. بعد از ثبت قرارداد، کد رهگیری قرارداد در اختیار طرفین قرارداد قرار میگیرد. تمامی مراحل ایجاد و ثبت قرارداد و همچنین دریافت کد رهگیری، رایگان است.
برای ثبت قرارداد ابتدا باید مؤجر (صاحب ملک) اقدام به ایجاد قرارداد کرده و در مراحل بعدی، مستأجر به قرارداد اضافه خواهد شد و مستأجر نمیتواند به تنهایی قراردادی را ایجاد نماید. برای ایجاد و ثبت قرارداد، مدارکی از جمله سند ملک، شناسنامه طرفین قرارداد و قبوض ملک مورد اجاره (در صورت بدهی) ضرورت دارد.
در اولین گام شروع به کار این سامانه، امکان ثبت و استعلام قراردادهای ثبت شده برای قرارداد اجاره مسکن در حالت یک به یک (یک مالک شش دانگ به یک مستأجر)، به صورت برخط فراهم شده است و مؤجر (صاحب ملک) و مستأجر میتوانند قرارداد اجاره واحد مسکونی مورد معامله خود را در این سامانه انجام داده و کد رهگیری و نسخه الکترونیکی آن را دریافت کنند.
وزارت راه و شهرسازی در حال تکمیل سامانه املاک و مستغلات است و اعلام کرده که در آیندهای نزدیک، هموطنان گرامی این امکان را خواهند داشت تا انواع قراردادهای مربوط به املاک و مستغلات را به صورت مستقل و یا از طریق مشاورین املاک، در همین سامانه انجام دهند.
داشتن کد رهگیری برای تمامی قراردادها ضرورت دارد. تا پیش از این یکی از آسیبهای بازار اجاره ثبت قراردادها در کاغذهای قدیمی بود که بعضا فروخته میشد و وجاهت قانونی نداشت. به همین دلیل ضرورت دارد تا قراردادهای با کد رهگیری در بین مردم فراگیر شود.
[ad_2]
Source link
- رکورد مصرف بنزین شکسته شد / رقم مصرف بنزین به ۱۳۷ میلیون لیتر رسید
- پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته آینده
- پژو پارس در آستانه ۷۰۰ میلیونی شدن/ جدول قیمت
- آغاز لایروبی تالاب انزلی
- اقتصاددان بین المللی: عملیات نظامی در اوکراین منجر به دلارزدایی شد
- از دوشنبه این خودروی محبوب را با قیمت جدید کارخانه بخرید + شرایط
- شرکت های فناوری برای مدیریت ریسک هوش مصنوعی به صف شدند
- عیارسنجی حساب و کتاب طلافروشها
- چرا طلافروشها مالیات نمیدهند؟
- افت ۶۰ درصدی مصرف سوخت مایع توسط نیروگاهها