- زنگ خطر بازار گوشت قرمز به صدا در آمد
- شهرخبر – لاوروف: روسیه دلار را در تجارت کنار میگذارد
- حمایت ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین از مواضع صنعا
- سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: دولت در نرخ خوراک پتروشیمی ها بازنگری گند
- تزریق پول به بازار باز، رکوردشکنی کرد/ سکوت در بازار بین بانکی
- دبیر کل حزب الله لبنان دوشنبه آینده سخنرانی خواهد کرد
- وزرای خارجه ترکیه و فنلاند درباره تفاهمنامه اخیر رایزنی کردند
- گزارش روسیه از نقض خط آتشبس در جولان توسط اسرائیل
- پاسخ رسمی استقلال به اقدام پرسپولیسیها/ برنامه ساپینتو عوض شد!
- شهرخبر – لیبرالیسم اقتصادی از زبان دکتر غنی نژاد
- افزایش کرایه تاکسی ممنوع است | تا قبل از اردیبهشت افزایش نرخی نداریم!
- نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در قشم گشایش یافت
- عکس| رونمایی از اسکناس جدید آرژانتین با طرح لیونل مسی/ صحنه جشن قهرمانی جاودانه شد
- عقب نشینی قیمت بیت کوین در ساعات گذشته
- جزئیاتی جدید از تصمیم ایلان ماسک برای قطع پوشش استارلینک در کریمه
اجرای ۲۰ هزار پروژه در بافتهای فرسوده
[ad_1]
به گزارش آنلاین بلاگ
طبق آخرین آماری که معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده، در حال حاضر ۱۱۴ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده در دست ساخت است که شامل بیش از ۲۰هزار پروژه میشود.
به گزارش ایسنا، وزارت راه و شهرسازی یک میلیون و ۲۳۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن را به مرحلهی ساخت رسانده که ۱۱۴ هزار واحد آن در بافتهای فرسوده قرار دارد و شامل بیش از ۲۰ هزار پروژه میشود.
محمد آیینی ـ مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اعلام این آمار گفته است: ظرفیت تولید بیش از ۴ میلیون واحد مسکونی در بافت فرسوده و ناکارآمد فعلی کشور وجود دارد که این موضوع میتواند در کنار نهضت ملی مسکن به عنوان طرح دوم وزارت راه و شهرسازی مد نظر قرار گیرد. اگر مردم را پای کار بیاوریم سرعت پیشرفت پروژهها افزایش مییابد؛ زیرا مردم به دنبال سرعت بخشی به گردش سرمایهشان هستند.
بیشتر بخوانید
آیینی با اشاره به صحبتهای بذرپاش ـ وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اینکه بهترین و سریعترین راه تولید مسکن، نوسازی در بافتهای فرسوده است، تصریح کرد: به گفته وزیر راه و شهرسازی، شهرداریها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی محسوب میشوند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گردهمایی روابط عمومیهای وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: در حوزه بازآفرینی شهری ایران قوانین مختلفی وجود دارد از جمله قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری، ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن و برخی مصوبات نظیر بسته تشویقی کالبدی ۱۹ بندی که نیاز به ترویج دارند و روابط عمومیها با استفاده از امکانات و ابزارهایی که در اختیار دارند باید تمام تلاش خود را برای ترویج این قوانین و به خصوص ترویج بسته تشویقی به کار برند. در این بسته تشویقی، تسهیلات مختلفی برای مالکان و سازندگان دیده شده است اما در حال حاضر این دو قشر اطلاع چندانی از بندهای این مصوبه ندارند و در صورت آگاهی بخشی و اطلاعرسانی قطعا روند نوسازی شتاب خواهد گرفت.
بنابراین گزارش، بستههای تشویقی نوسازی بافتهای فرسوده ۹ آبان سال گذشته توسط شورای عالی معماری به تصویب رسید و ۲۳ بهمن همان سال توسط دولت ابلاغ شد که مشوقهای متنوعی از جمله اعطای یک تا دو طبقه تراکم تشویقی را برای ایجاد جذابیت نوسازی در بافتهای فرسوده در آن گنجانده شده است.
به دنبال تصویب و ابلاغ این بسته نوسازی بافتهای فرسوده در شهرهای کشور بین ۱۰ تا ۴۰۰ درصد افزایش پیدا کرد که از اقبال سازندگان به این سیاست دولت حکایت دارد. تامین پارکینگ در مکانهای مناسب بافتهای فرسوده برای جبران کسری پارکینگ، پیشبینی کاربریهای انتفاعی در طبقه همکف، تسهیل شرایط تودهگذاری و نما و اعطای حداکثریک طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز از جمله مشوقهای این بسته محسوب میشود.
از طرف دیگر شهرداریها مکلفند در صدور پروانه ساختمانی در بافتهای فرسوده ۵۰ درصد تخفیف قائل شوند که این میزان تا ۱۰۰ درصد قابل افزایش است.
انتهای پیام
[ad_2]
Source link
- رکورد مصرف بنزین شکسته شد / رقم مصرف بنزین به ۱۳۷ میلیون لیتر رسید
- پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته آینده
- پژو پارس در آستانه ۷۰۰ میلیونی شدن/ جدول قیمت
- آغاز لایروبی تالاب انزلی
- اقتصاددان بین المللی: عملیات نظامی در اوکراین منجر به دلارزدایی شد
- از دوشنبه این خودروی محبوب را با قیمت جدید کارخانه بخرید + شرایط
- شرکت های فناوری برای مدیریت ریسک هوش مصنوعی به صف شدند
- چرا طلافروشها مالیات نمیدهند؟
- عیارسنجی حساب و کتاب طلافروشها
- افت ۶۰ درصدی مصرف سوخت مایع توسط نیروگاهها